FEMIXAL, fraudă? Recenzii negative, Forum, Farmacie, Pret, De unde cumpar

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Femixal este un supliment natural conceput pentru a combate simptomele cistitei și pentru a susține sănătatea tractului urinar . Aceste capsule conțin ingrediente atent selectate, cum ar fi extract de fructe de merișor, D-manoză , frunze de urs , extract de Punarnava și complex de bioflavonoide . Fiecare dintre aceste ingrediente joacă un rol important în susținerea sănătății tractului urinar și prevenirea infecțiilor tractului urinar.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Utilizarea prevăzută

Capsulele Femixal sunt folosite pentru tratarea și prevenirea episoadelor de cistită – o infecție a tractului urinar care afectează în principal femeile. Utilizarea acestuia este recomandată în următoarele cazuri:

 • Tratamentul cistitei acute.
 • Prevenirea infecțiilor recurente ale tractului urinar.
 • Ameliorarea simptomelor asociate cu cistita, cum ar fi durerea la urinare, nevoia frecventă de a urina și senzația de arsură.

Este important să urmați instrucțiunile de utilizare și dozarea recomandate de producător sau în consultare cu medicul dumneavoastră.

Care este pericolul?

Cistita poate fi o afecțiune incomodă și dureroasă dacă nu este tratată corespunzător. Dacă nu este controlată la timp, infecția se poate răspândi la rinichi și poate provoca complicații mai grave. Potrivit Asociației Americane de Urologie (AAU), se estimează că aproximativ 20% dintre femei vor dezvolta o infecție a tractului urinar la un moment dat în viața lor. Prin urmare, este important să tratați corect cistita și, dacă este necesar, să căutați tratament.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Cum funcționează Femixal ?

Femixal funcționează combinând ingrediente naturale care acționează sinergic pentru a lupta împotriva cistitei și pentru a promova sănătatea tractului urinar. Iată principalele mecanisme de acțiune:

 • Extract de fructe de afine  : Conține proantocianidine care ajută la prevenirea aderenței bacteriilor dăunătoare la pereții tractului urinar.
 • D-manoză  : Acesta este un tip de zahăr care aderă la bacteriile E. coli, cea mai frecventă cauză a cistitei, împiedicându-le să adere la celulele tractului urinar.
 • Frunza de urs  : Are proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii care ajută la combaterea infecțiilor tractului urinar.
 • Extract de Punarnava  : Ajută la ameliorarea inflamației și la menținerea echilibrului în sistemul urinar.
 • Complex de bioflavonoide  : întărește sistemul imunitar și ajută la prevenirea infecțiilor.

Aceste ingrediente naturale lucrează împreună pentru a reduce simptomele cistitei, pentru a ameliora inflamația și pentru a preveni reapariția infecțiilor tractului urinar.

Ingrediente Femixal (compoziție)

Femixal conține o combinație de ingrediente naturale care contribuie la eficacitatea sa în tratamentul cistitei. Iată principalele ingrediente:

 • Extract de fructe de afine  : Acest extract este bogat în proantocianidine, care ajută la prevenirea lipirii bacteriilor de tractul urinar.
 • D-manoză  : Acesta este un tip de zahăr găsit în unele fructe. Ajută la prevenirea lipirii bacteriilor de tractul urinar și sprijină eliminarea acestora.
 • Frunza de ursuș  : Conține proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii care ajută la combaterea infecțiilor tractului urinar.
 • Extract de Punarnava  : Acest extract ajută la reducerea inflamației și la menținerea sănătății tractului urinar.
 • Complex de bioflavonoide  : întărește sistemul imunitar și ajută la prevenirea infecțiilor.

Aceste ingrediente naturale au fost atent selectate pentru proprietatile lor benefice pentru sanatatea urinara si capacitatea lor de a lupta cu cistita.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Pericole, eficacitate și beneficii ale Femixal

Femixal oferă o serie de beneficii semnificative persoanelor care suferă de cistită. Unele dintre principalele beneficii includ:

 • Tratament eficient  : Femixal s-a dovedit a fi eficient în tratarea cistitei, ameliorarea simptomelor și prevenirea recidivei.
 • Prevenirea infecțiilor  : Cu ingrediente naturale, Femixal ajută la prevenirea infecțiilor tractului urinar și întărește sănătatea generală a sistemului urinar.
 • Inflamație redusă :  ingredientele antiinflamatoare ale Femixal ajută la reducerea inflamației tractului urinar, ameliorând disconfortul asociat cu cistita.
 • Susținerea sistemului imunitar  : Complexul de bioflavonoide prezent în Femixal întărește sistemul imunitar, oferind protecție suplimentară împotriva infecțiilor tractului urinar.

În general, Femixal este un produs sigur și eficient care oferă multe beneficii în tratamentul și prevenirea cistitei.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Metodă de utilizare Femixal , prospect, instrucțiuni

Conform instrucțiunilor și prospectului produsului, instrucțiunile de utilizare, contraindicații, efecte secundare, păstrare și alte recomandări importante sunt detaliate mai jos:

Contraindicatii

Femixal este contraindicat în următoarele cazuri:

 • Hipersensibilitate cunoscută la orice ingredient al produsului.
 • Dacă sunteți însărcinată sau alăptați, este recomandat să vă consultați medicul înainte de a utiliza produsul.

Este important să citiți cu atenție prospectul produsului și să urmați recomandările producătorului pentru a asigura o utilizare sigură și eficientă.

Efecte secundare

Femixal este în general bine tolerat și de obicei nu provoacă reacții adverse grave. Cu toate acestea, în cazuri excepționale, poate apărea o reacție alergică sau intoleranță la unul dintre ingrediente. Dacă apar reacții adverse nedorite, se recomandă întreruperea utilizării produsului și consultarea unui medic.

Cum se folosește, cum se ia

Capsulele Femixal trebuie luate pe cale orală cu apă. Este recomandat să urmați aceste sfaturi:

Adulti: 2 capsule pe zi, de preferat dimineata si seara, in perioada indicata de producator sau recomandata de medic.

Este important să nu depășiți doza zilnică recomandată și să respectați instrucțiunile de utilizare.

Cum se depozitează

Se recomandă păstrarea Femixal într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui și la îndemâna copiilor. Pentru a asigura o întreținere corespunzătoare, urmați instrucțiunile de depozitare din prospectul produsului.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Rezultatul utilizării Femixal

Utilizarea regulată a Femixal poate oferi mai multe rezultate benefice pentru persoanele care suferă de cistită, inclusiv:

 • Ameliorarea simptomelor asociate cu cistita, cum ar fi durerea la urinare, nevoia frecventă de a urina și senzația de arsură.
 • Prevenirea infecțiilor recurente ale tractului urinar.
 • Îmbunătățirea generală a sănătății urinare.

Rezultatele pot varia în funcție de persoana în parte, de aceea este important să urmați instrucțiunile de utilizare și tratamentul adecvat.

Iată câteva opinii și comentarii de la utilizatori reali de pe forumuri

Fotografie generată

„ Femixal a fost salvarea mea. Obișnuiam să sufeream de infecții recurente ale tractului urinar, dar de când am început să iau Femixal , simptomele mele s-au redus semnificativ. Il recomand tuturor femeilor care se lupta cu cistita! „

„ „După ce am încercat mai multe metode de tratare a cistitei, am găsit în sfârșit Femixal . Acesta este singurul produs care mi-a atenuat efectiv și permanent simptomele. Sunt foarte multumit de rezultate!” „

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Sunt editorul acestui site de sănătate, pierdere în greutate, fitness și dietă și sunt un antrenor personal profesionist și nutriționist cu ani de experiență în industrie. Sunt pasionată de stilul de viață sănătos și de impactul acestuia asupra sănătății și bunăstării, iar scopul meu este să împărtășesc aceste cunoștințe și să ajut oamenii în călătoria lor spre un corp și o minte sănătoasă. Sunt entuziasmat de acest domeniu și sunt apreciat pentru cunoștințele și experiența mea. Sunt fericită să împărtășesc cunoștințele și sfaturile mele pentru a-i ajuta pe alții în căutarea sănătății și a fericirii.

Lasă un comentariu